Back to All Events

The End of Privacy


  • 63 Nes Amsterdam, NH, 1012 KD Netherlands (map)

We klikken gedachteloos ‘ja’ op de vraag of we cookies toestaan, gebruiken Facebook om op websites in te loggen en de camera’s in het metrostation geven een veilig gevoel. Het is bijna een fact of life geworden dat we non stop door bedrijven en veiligheidsdiensten gevolgd worden.

Samen met kunstenaars, hackers en denkers laten we je ervaren hoe het er met onze privacy voor staat en vragen we ons af wat het betekent als privacy over twintig jaar niet meer bestaat.

The End of Privacy is een festival met cyberinstallaties, interactieve performances, workshops en gesprekken. Geef je over aan de ondervragingsmethoden van een voormalig inlichtingenofficier in The Disco. Neem je vriend(in) mee en laat jullie kus vereeuwigen in data tijdens DIGITIAL SYNESTHETIC: E.E.G. KISS. En hack je leven terug tijdens de performance Anonymous P.

Met werk van o.a.: Chris Condek (USA/DE) & Christiane Kuhl (DE), Tea Tupajic (KR), Urland, Julian Hetzel, Karen Lancel & Hermen Maat, Sandberg Instituut, Anouk Nuyens & Floor van Leeuwen, Jens Sundheim (DE), Bart de Koning/De Correspondent, Frascati 15:15 i.s.m. Bits of Freedom en meer.

Tickets en info.